• Man - Fre

    10:00 - 19:00

  • Lørdag

    09:00 - 15:00

  • Søndag

    Lukket.

i

Om Salon Gloria

Historie
herning • siden 2023

Om vores historie

Salon Gloria er en frisør salon i hjertet af Herning. Med fokus på kundernes tilfredshed efter endt behandling. Min interesse som frisør startede, som barn. Da jeg legede med at style mine dukkers hår og vaskede det. Jeg har altid været inspireret og passioneret i forbindelse med hårets struktur samt hvor stort og unikt forskel der er hos de forskellige kunders hår. Hvilket altid har været med til at udvikle mig fagligt og personligt. Jeg startede på frisør skolen tilbage i 2015 og blev udlært 2019. Jeg har arbejdet som frisør hos Poul M, i Herningcenteret. Indtil de valgte desværre at lukke salonen ned, på baggrund af mangel på medarbejder. Dette øjeblik gav mig en stor og rig mulighed for, at tænke min vej som selvstændig. Hvilket gjorde mig handlingsparat og jeg på kort tid valgte at åbne min egen salon. Yderligere var jeg beriget med en masse støtte og motivation fra familien, vennerne, tidligere kunder og ikke mindst ID hair.